Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milan ognia
Nius:
Nasza Pani Moderator Instynkt (aka [CHAR]Rookguardian de'Bove[/CHAR]) z powodu upa + złego łącza ma zamiar sprzedać swoje konto za 2k euro.
Jak skończy się ta szatańska historia? Czy ten post zostanie usunięty? Czy post, do którego wiedzie link w moim podpisie też zostanie usunięty?
Tego dowiecie się w 2gim odcinku "Jak sprzedać 92 none za 2k euro".
Edit:
To nie jest wkręt blue jeepa.
|
Watpie by sie jej udalo za 2 000 euro

Bo za taka kase mozna miec niezla postac z Maina i to dosc znana na jakism serverku jak i nie w calej tibi(2k euro okolo 7.5 tys złoty).
Zaraz sie zorientujemy jak sprzeda te konto tzn ci co ja w jakis sposob znaja ... i tak tak odrazu powinna byc kasacja konta... mam pytanie czy np jak dostajesz bana za np macro czy bota i on zniknie z kroniki kryminalnej po pol roku to jak dostaniesz znow bana za podobne przestepstwo ale np za rok to sie nadal je laczy jako 2 przeiwinienia i ban czy musza byc dwa podobne bany w ciagu 6 miesiecy. Bo przecie po 6 miesiacach jak zniknie ban np znow mozna o tutorka sie starac ... Ciekawi mnie to ...
Co do slabego neta ... od dawna ona nie gra regularnie i systematycznie ... a po drugie z tego co wiem mieszka za granica a tam juz nie ma modekow w powszechnym uzyciu ;P ... a wszystko powyzej modemka dzial w tibi idealnie. Dowod ?? Ja sam od 3 miesiecy gram w tibi na modemie

... tzn lekko przerobiony modem

Ale wyciaga mi dokladnie tyle ile modem 56kb/s

Ale to tylko do tibi wrecz idealna wedl emnie predkosc

A normalnie na 2 kompie mam lacze 10mb/s ... tak samo na tym co gram w tibie ale przez nie sciagam gry i filmy i muzyki zakupione w necie lub znalezione w necie

...