Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2007, 01:21   #78
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tomak Pokaż post
Porażka !!!! Jeżeli ktoś jest na tyle głupi żeby wierzyć we wszystko co napiszą userzy to jest jego problem. Do tego nie potrzeba jakiegoś nie wiadomo jak wysokiego poziomu ilorazu inteligencji, żeby wiedzieć że połowa tibijczyków to nooby które robią wszystko co mogą aby się wzbogacić czyimś kosztem.
Tak, każdy sam ściąga pliki, ale wiedz, że liczy się również ogólne wrażenie jakie jest wywierane przez dany portal na userach a ja nie chciał być użytkownikiem forum, gdzie 2/3 tematów to keyloggi...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skurka Pokaż post
Jeszcze tylko blokada przed umieszczaniem od zaraz linków do stron z nowych kont (dopiero po upływie czasie/ilości postów) i macie spokój z debilnymi plikami
Jak już pisali, założenie kont na zapas to nie problem... tak samo jak ograniczenie postowe...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gofin Pokaż post
Apropo topicu:
Idiotyzm! Kto tak upadł na łeb, że coś takiego wymyślił? Super- ochrona przed różnymi śmieciami jest potrzebna, ale nie w taki sposób -,- Jak ktoś uważa, że coś jest zainfekowane to niech ni ściąga, proste! Najpierw te ostrzegające wykrzykniki przy linkach (które psują estetykę np.: poradników i artykułów), a teraz coś takiego. Gratz osobie, która to wymyśliła- niech się leczy.

Jak "hacker" jest w miarę kapnięty to i to pseudo zabezpieczenie ominie.

PS.: Dobrze że interesuje mnie tutaj tylko dział "Tajemnice Rookgaardu"... W razie czego mogę coś pokazać na rookgaard.pl tamta stronka, przynajmniej jeszcze nie zeszła na psy...
Ci wszyscy co narzekają, niech ktoś z was mi powie, ile plików ściągacie/uploadujecie na forum?... To jedt do diabła forum a nie magazyn plików!... Ile osób z was tworzy własne programy których nie można znaleźć na oficjalnych stronach producentów!
A nawet jeżeli tworzycie jakiś program czy to problem stworzyć przed downloadem stronę indexową zakończoną .htm ?!!

Vanhelsen jest offline