Temat: Opinie
Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2007, 01:26   #58
Leif
Użytkownik Forum

Leif's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Stolica Pyrlandii

Profesja: Elder Druid
Leif ma numer GG 1513809 (LOST!) Leif ma login Tlenu mordolek@tlen.pl
Domyślny Zmiany katalogów i inne...

To co mnie WK@#$%A maksymalnie to zmiana katalogów domyślnych, po kiego grzyba CipSoft decyduje za mnie gdzie chce przechowywać mapy i ustawienia mojej Tibii i nie ma żadnej możliwości to zmienić, do tej pory wystarczyło wrzucić program do wybranego katalogu i tam sobie szukał odpowiednich plików. Teraz musze przenosić tibie do Documents and Settings (/home w przypadku linuxa). Wszystko było by ok gdyby można było wybrać położenie plików map i konfiguracji tak jak to jest np w Total Commanderze (katalog systemu, programu lub usera) a tak wyszedł z tego najbardziej zj364ny update EVER.

Poza tym:

1. Dlaczego udupili magów? MDW i odpowiedź jest jasna, w takim tempie to od razu mogli by tabele expa rozszerzyć do levela 1k.

2. Tak sie zastanawiam, czemu CipSoft uparł się na ten balans postaci? To, że gra postaciami magicznymi była trudna na początku, a stawała sie coraz łatwiejsza wraz ze wzrostem levelu było zaj3615te i dlatego wybierając profesje w 2003 roku wybrałem druta, teraz robi się jedna kaszanka z tego... ale jak nie wiadomo o co chodzi...