Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2007, 11:53   #33
Smoluk
Użytkownik Forum

Smoluk's Avatar

Data dołączenia: 25 05 2007
Lokacja: Poland

Stan: Niegrający
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kargo Pokaż post
Jesli bys dobrze oglądał ten film to bys zauwazył że palek w ogóle nie bił - poco dawac uhy komus kto w ogóle nie pomaga? - ale i tak nie z tego powodu tych uhów nie dostał - po prostu w BP był śmietnik i niewiadomo który byl z uhami - poza tym panie pro gamer ciekawe czy bys bym w stanie ogranac w ogóle to zeby napisac chocby 1 literke w czasie tego questa

2. nikt sie ze "strachu nie zesrał" - po to są shooterzy zeby ATAKOWALI - bloker - ZEBY SHOOTERZY NIE WYRYWALI BUŁ Z ŁAPY - jeśli niejest ci znana taka definicja to radze wrócic na rook

Taaa? Przecież to odrazu widać, jak sie ze strachu srali. Czemu nie bił Demona odrazu ? Po zatym to Tibia 8.0 wciskasz hotkey tylko, a druga ręką możesz nawet w nosie dłubac
Ja wogle nie rozumiem, raz ten pall bił raz nie bił... Miałeś jedną rękę wolną mogłes napisac "BIJ!"... Ale nadal nie moge ze smiechu. Rozwalił tekst.. z uhami.... Śmietnik w bp? Ojojoj... Może specjalnie nie chciałeś dać mu tych uh'ow?

Ad.2 Hrhrhrh... Nie gram już w tibie, gra zaczęła się robić za łatwa (dla Knight'ow i Pal'ow, kiedyś ktoś powiedział..."trzeba sie przyzwyczaić"- ja nie mam na to czasu). Po zatym mam sorca, a jego damage mnie załamuje.

PS. NooB Annihialtor RoX!
Pozdro ^^
Smoluk jest offline   Odpowiedz z Cytatem