Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2007, 12:11   #35
Smoly
Użytkownik Forum

Smoly's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Moja pierwsza myśl,to :
Cytuj:
"Knight i pall mieli gówno,sorce mieli wszystko.Knight i pall mają wszystko,knight na gówno"
.Jednakże,stawiając się na sytuacji takich sorców/druidów,którzy już przeszli dużo,z tymi postaciami,włożyli w nie całe swoje serce i spędzali czas przed komputerem,a CipSoft,jednym updatem zrujnował im praktycznie gre,to już tak nie myśle.Co prawda,jestem palladynem,z dość ładnym lvlem,więc update przyniósł same alternatywy,ponieważ expie za darmo,tylko same bolty,looty wynosze wielkie i nie mam się czego bać Sorca,który będzie atakowal z SD.Kiedyś,na Dragon Lair w Edron,sorcowie głownie tam expili,taktyką vis+wand of cosmic energy,pallków też się spotykało,ale raczej więcej sorcow.Teraz,po update,sorcowie biją baardzo marnie z visa,więc DL'e odpadaja..Przeszedłem się na Tomby,głownie expią tam Sorcowie/Druidzi z visa+ jakaś rózga..Teraz ? Pustki,sami Knightci biegają,wszystko praktycznie na cios ,oprócz tych silniejszych.Wcześniej,Knight za TP nic nie poexpił na Vampach itp (mowa tu o takim knightcie 30-60 lvl),teraz to tam się zrobił exp dla Knightów,skoro biorą vampy na kilka udeżeń/uderzeń..Po update,sorcami można poprostu GARDZIĆ ,bo nic nie są w stanie zrobić..Przed updatem,tacy 100+++,sorcowie bili we mnie od 300-400 z SD,teraz jego marne uderzenie/udeżenie za 200,czasami nawet do 200 nie dojdzie,aż zal na to patrzeć.Mam nadzieje,że w przyszłym update,albo przywrócą dawną moc sorca,albo dadzą coś sorcowi,nowego,żeby dorównywal Knightom i Palkom

Tylko jeden klik,a jak pomocny (;

OWNED

Signed
Smoly jest offline