Zobacz pojedynczy post
stary 24-10-2004, 12:51   #1
comdiv
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 10 2004

Strzałka To Jest Apel Do Tych, Którzy Wierzą Moderatorom Na Tibia.org.pl

Napisałem ten post, aby ostrzec wszystkich tych, którzy uważają, że jeśli wypuszczono polskiego następcę Tibia GG, a na jednym z największych polskich serwisów, a mianowicie tibia.org.pl (dawniej tibia.xx.pl), moderatorzy zapewniają, że program nie ma keylogera to powiem, że to GÓNWO PRAWDA!

Skan programem wyszukującym keylogery przed instalacją nic nie znalazł, a po instalacji tego gówna znalazł 63 wpisy do rejestru i inne "robaczki”, które są potencjalnymi keylogerami.

Wszystko by było w porządku, gdyby moderatorzy o tym nie wiedzieli, usunęliby program ze swojego serwisu, a poszkodowanych przeprosili. Ale tak się nie stało. Wszystkie posty, które mówią o tym, że NUB Bot (chyba n00b bot), zawiera keylogery, a jego użytkownicy zostali zchackowani (a nie jest ich mało i ciągle ich przybywa), są USUWANE!!!

Moderatorzy serwisu tibia.org.pl oczywiście zaprzeczają wszystkiemu!

Nie zdziwiłbym się gdyby mój temat i konto zostałyby usunięte, bo nic nie jest w 100% czyste. Mam jednak nadzieję, że tekst ten dojdzie do jak największej liczby Tibijczyków.
comdiv jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.