Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2007, 19:01   #81
Rafals from hell
Użytkownik Forum

Rafals from hell's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
Rafals from hell ma numer GG 6467258
Domyślny

DO mx310
Ledwie zarejestrowałeś się na forum, a już podsumowujesz całą tibię... Pewnie to jakiś twój sposób na zaistnienie...

A teraz komentarz do twojego postu...
7.4
Bardzo dobry update... wprowadza nowych bossów i poprawia GS (od tej pory 30 palki mogły już zapomnieć o huntach na poh)
7.5
Tiguanda byłą czymś czego brakowało w tibii. Hydry co prawda zepsuły gospodarkę, ale możliwe było już zlotowanie takich przedmiotów jak Medusa Shield, za którą wcześniej stało się godzinami, żeby ją kupić.
7.6
Różdżki i Rody to wyśmienity pomysł, bo to oddalało tibię od innych MMORPG, a jak ty to opisałeś całkowity imbalans to zgodzę się w 50%, bo różdżki przydatne są tylko na niskich levelach, bo na wyższysz są prawie bezużyteczne.
7.7
tu nie ma co komentować...
7.8
Szybszy exp dla knightów? Hmm... ciekawe. Tospytaj się Mateusza Dragona Wielkiego gdzie on expi... Outfity nowe doszły lecz za cenę czasu jaki trzeba poświęcić na ich zdobycie... i to jest dobre.
7.9
Jeden z najlepszych pomysłów. Od teraz gracze przestali już marzyć o nieosiągalnych przedmiotach i zaczęli urealniać swoje marzenia poprzez wykonanie naprawde trudnego questu jakim niewątpliwie jest POI.
10 urodziny CipSoftu
Zdobyłeś jakiegoś "RARA", bo żeby takiego zdobyć to trzeba było mieć naprawdę, ale to naprawdę wielkie szczęście.
Update 8.0
Balans postaci przebiegł nie najgorzej. Ja to określę tak:
1. Knighty i Paladyny mają lepsze hity, ale za cenę leczenia, czyli nawet jak magik wali z sd mniej to i tak knight czuje to tak samo poprzez zredukowanie odzyskiwanego poprzez runy i czary zdrowia.
2. Magowie narzekają, że ich skrzywdzono, ale czy przez ostatnie czasy to nie oni żądzili? Era ta minęła i teraz następuje czas wyrównania. Teraz już knighty i paladyni nie będą już poniewierani przez postacie magiczne.

Magicy nie potrzebni? Hmm.. bardzo ciekawe stwierdzenie, o ale ja nie sądze, że knighty pójdą sobie poexpić spokojnie na demony czy behemoty. Jak Gremlin pisał, że jak bloker walił z full attack na behemotach to nienadąrzał go uhać. Spytasz... A DL'e? No cóż knighty mgą expić na DL'ach, ale zawsze to robili i wcale nie musieli mieć levelu 100+, bo expili już z levelami 70/80+ i t się nic nie zmienia, zwłaszcza, że wcześniej moli sobie pożyczyć, np. SOV'a, który jak wiadomo teraz ograniczony jest levelem.

Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj.

Z góry dziękuję.

Album of Solonius Jhee
Rafals from hell jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.