Tak! Tak! Przyznajemy sie! Napisalismy to wszystko! Podczepilismy tam 63 keylogery zeby kazdego z was shakowac po 63 razy i zeby byc pewnymi ze nie zostanie wam zlamane gp! Przyznalismy sie i teraz idziemy wszyscy skoczyc z mostu. Tym samym gratulujemy Panu comdiv`owi i wszystkim milosnikom teorii spiskowych.
No przeciez ja juz nie mam sily do takich ludzi. Program zostal napisany przez Norfina (uzytkownik zaluzony dla tibia.pl i tibia.org.pl, przyjaciel Dobo). Mimo tego byl testowany przez ponad tydzien przez wielu graczy (moderatorzy, ja, moj znajomy programista przegladal kod zrodlowy) i nie znalazlismy NIC. Dlatego nie mamy zadnych podstaw aby twierdzic, ze nie jest czysty.
Do pliku bota na naszym serwerze ma dostep tylko Norfin i ja. Norfinowi ufam. Szczegolnie po rozmowie z Dobo, ktorego jest przyjacielem.
Pan comdiv dostal na naszym forum bana na 3 tygodnie - moze wyleczy sie z teorii spiskowych. Po prostu stracilem juz cierpliwosc.
Matkus - masz racje, zawsze staralismy sie aby w naszym downloadzie nie bylo keyloggerow, ale nie zawsze nam wychodzilo. Dlatego teraz dokladnie testujemy kazdy nowy program. A szczegolnie te w stylu NUB bota.
To pisalem ja - Administrator tibia.org.pl
|