Sory ale nie znalazłem tego na Forum.
Jetsem początkującym graczem i czy może ktoś podać mi link do tematu w Forum albo napisać mi niektóre rzeczy, chodzi o:
Czy tylko druid może stworzyć Convince, czy mag i inne klasy mogą tego używać i jakie są potwory których nie umiem zsummonować ale moge skonwicować
Co to są SD i UH'y wiem że te drugie leczą a te pierwsze też?
Jak to jest w końcu z tymi runami - jeżeli kupię sobie jakiś czar runiczny i przeleję go na czystą runę to mam taką runę z czarem i mogę nią strzelać itd. itp (te wszystkie pojęcia HMM itd itp.)
Czy duż czasu zajmuje zrobienie takiej runy bo gdzies na Forum przeczytałem że nawet 2 h i więcej o co tu dokładnie chodzi.
Jestem początkijący więc proszę się nie wściekać że piszę dlaw was pewnie takie proste rzeczy.
Magowie zarabiają podobno na tych runach które mogą stworzyć i oni i druidzi, druidzi także zarabiają na tych które oni tworzą i na tych których obie te profesje mogą stworzyć.
Jednak czarów runicznych dostępnych tylko dla druidów jest więcej niż czarów dostępnych tylko dla magów czy to oznacza że druidzi są lepsi?
No i czy magowie mają runy leczące które mogą sprzedawać?
Na jakich runach u magów a na jakich u druidów najlepiej zarobić i jaki to jest przeważnie zarobek (1-100 gp max za runę czy więcej).