Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafals from hell
DO mx310
Ledwie zarejestrowałeś się na forum, a już podsumowujesz całą tibię... Pewnie to jakiś twój sposób na zaistnienie...
.
|
Nie wiem jakim sposobem moglem zaistniec przez jeden post, ale jesli zaistnialem w twoich oczach to jest mi bardzo milo...
Chcialem podsumowac tylko ze Tibia z updatu na update staje sie coraz łatwiejsza. Kiedy usłyszałem ze w letnim update bedzie balansacja profesji myslalem ze zmniejsza siłe magów a nie bede zmieniac przeznaczenia wszystkich profesji. Teraz wszyscy piszacy ze ten update byl zajebisty niech wyobraza sobie stan serwerow za kilka miesiecy kiedy DSM bedzie mozna qpic za 40k bo pewnie POI jest teraz okupowane przez knightow z lvl lekko ponad 100. Aktualnie nie gram w tibie ale gdy grałem rok temu Paladynem na jednym z nowych serwerow nie czułem az takiej roznicy w sile miedzy palkiem a magiem chociaz widac było przewage sorca nad innymi profesjami.
Ci co teraz krzycza ze po updacie jest zajebisty balans miedzy profesjami znudza sie pewnie niedlugo expiac swoim 50 knightem na dragon lair bez waste.