nie czytalem calego tematu ale mnie to nie obchodzi co sadzisz o tym update,a zdajesz sobie sprawe jak knioght i palek sie czuli kiedy z kazdego updat'a na update'a polapszali sorkow i drutow(chociaz tych mniej) a pall i knight gowno dostawali ? teraz wg mnie jest dobrze i niech tak zostanie przez 4~ update zeby bylo po rowno a potem niech zrobia cos zeby postacie magiczne jak i fizyczne byla W MIARE rowne,zarowno jak i na huntach jak i wojnach.tyle na ten temat
Cytuj:
|
Nie wiem, nie rozumiem, nie potrafię tego objąć... Piszę wyraźnie, po polsku: "atak" a natychmiast jeden z drugim zaczyna mi wyliczać ile kosztuje "leczenie". Ok, zatem mały eksperyment, po którym może zrozumiesz o co mi chodzi. Weź, znajdź sobie jakąś miejscówkę z królikami i zacznij na nie polować. Poluj cały dzień a potem policz ile zużyłeś gp na atakowanie.
|
a zrobilbys tak przed update knightem to bys moze zdjal klapki z oczu,zreszta kto wali kroliki z visow ? chyba lepiej sciagnac go z WoI'a na hita ? a tyle many ile zje woi bez problemu odnowi ci sam food...