Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 04-07-2007, 22:45   #1842
Frixar
Użytkownik Forum

Frixar's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mafia Poland
Świat: Aurea
Skille: sux
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knoxy Pokaż post
A wiec wyjasnie jak to bylo. [CHAR]Feliex[/CHAR] expil sobie na OF nagle musial isc napisal w liscie, ze wroci za 30min, wrocil po 30 minutach i na ofie zastal [CHAR]Qnight Mwardish[/CHAR]. Qnight napisal wczesniej do romow a potem do Feliexa, ze juz wychodzi po czym romy wbiegly i go zajebali. Reason: Rikser pisal , ze Qnight czul sie zagrozony i ta sama osoba napisala, ze juz wychodzi bo bal sie o swoj zad, ze go zacznie bic gdyby co innego zrobil, ale to sa bzdury wyjete z palca pewnie dla romowcow sie troszke nudzilo.

@UP

Chyba jeszcze nie znasz AUREI, ale z pewnoscia nie dlugo sie przekonasz jaki nasz swiat jest piekny i pelny Power abuserow

Aurea to moj pierwszy swiat na którym zaczelem grać. Gram tam razem okolo 1,5roku, ale masz racje nie znam bo ja gralem normalnie za czasow Liama~ I Fast'molta jak byla jeszcze guildia "Zooros". Wtedy był najleprzy okres w tibi.
Teraz tibia stała się za bardzo latwa. Wtedy było duzo ludzi i zawsze ktos inny
,a nie jak teraz Mateusz~~ gra 10h dziennie to sie nie dziwny ze on taki ma level nie podoba mi sie to ze niektorzy przesadzaija troche. Wojny kiedys byly ciekawsze bylo bardziej wyrownanie.

"przepraszam za błędy ortograficzne, ale jestem dyslektykem.
Frixar jest offline   Odpowiedz z Cytatem