Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mazgier
Misiu Cukrowy, gdyby to było "raz na godzinę" pisałbym o tym co najwyżej jako o ciekawostce. Ten sam knight, bijąc nieco później dragi miał co i rusz hity powyżej 200. Na 57 levelu. MS na 110+ nie przebija 200.
|
Skarbeńku, mam best hit 228 z royal speara, i co mi po tym jak hity 200 + moge liczyć w ciagu godziny na palcach rąk...
Sorc na moim lvl z dobrym Mlvl nie schodzi ponizej 120 dmg z visa, max hita ma nie wiecej niz 150 pewnie, roznice max/min ma nie wiecej niz 30 (ja uzywajac royal spearow potrzebuje czasem 5+ rzutow na zabicie guarda), i taki sorcek expi
szybciej niz ja na guardach, i jemu sie
zwraca
Cytuj:
Co do zmiany szybkośći expa to trzeba być ślepym, zeby nie widzieć różnic (albo bardzo nie chcieć ich widzieć).
|
BTW: Ja nie porównuje przed/po update
Cytuj:
Opowiedz mi jeszcze o tym ile kosztuje cios w wykonaniu knighta...
No chyba, że chodzi Ci o koszt leczenia. Ale tu cię musze zdziwić - Sorc/Druid też się muszą leczyć. I to znacznie częściej. Tylko, że koszt leczenia i koszt ataku to dwie, rózne sprawy. I jakby nie patrzeć, knight BIJE ZA DARMO. Magowie nie.
|
Aha, czyli komentujesz bicie knighta za darmo bo ci tak wygodnie?
Plujesz na kazdego ktory stwierdza ze sorc i tak bije mocniej i szybciej bo "sorc tez sie musi leczyc" , a co knight NIE?
Cytuj:
Bardzo bym chciał zrozumiec o co Ci chodzi...
|
Ty naprawde masz tego chara? sam go zrobiles? bo chyba na tym lvl powienies wiedzec ze obrazenia z rozdzki sie nie zmieniaja i NIKT NIGDY nie zabije ghula na hita z wanda...