Zobacz pojedynczy post
stary 05-07-2007, 02:26   #163
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez El_payaso Pokaż post
Ohhhhhhh Xaem that's hurt xDDDD nom webi moze nie daje loga,może nie miał jeszcze okazji, ty za to dałes ostatnio i Kaytek z sunzem zdedali ,wiem wiem był masskick, ale oni zostali wierzyli, że papa xaem pomoże, nie pomógł. Dałem wtedy loga, wypiąłem sie na all, ale ty nie możesz mieć o to pretensji, Ciebie tam nawet nie było, no tak bo to było po 23. Jeśli jestem takim tchórzem, to po co wycofujesz mi od dwóch tygodni pacc ? Ocene innych może zacznij od siebie, masz grubo po 30 powinieneś być jakimś przykładem w końcu jestes ojcem, pomyśl czasem o tym, a nie o Marcie i życiu Hespiosa.
Hmm, jak sma mowisz byl mass kick, jak epwnie sie domyslasz na tsie bylo haslo zeby sie logowac, no i rowniez jak powinienes wiedziec po massie nie est tka ze wszysyc od rauz moga mass loga walnac, bylo haslo logowac sie kazyd probowal, innym zajelo to dluzej, a potem juz nie widzialem sensu zeby sie logowac. Pozniej juz sam sie moglem zalogowac, ale jak slyszalem jak tam sytuacja wyglada to doszedlem do wniosku, ze nie ma sensu pokazywac swojej mega lojalnosci logujac sie na pewnego deda. Jak tylko uslyszalem, ze jest tam lapka to wiedzialem, ze tam, w druid roomie, nie mamy tyle sd zeby go poskladac. Mowilem w imieniu nie tylko swoim, ale pewnie i innych "tchorzy" ktorzy sie nie zalogowali. Zastanawiam sie tylko czy jakby nas bylo full, a was 5 czy bys lapal pz i pokazal jakis ty nietchorzliwy,lojalny itd itp. Czas pokaze.

Co do kwestii wycofywania pacca. Dziwne, ze jak byles w w vu rpzeciwko ordo ie przeszkadzalo ci kupowanie od nas kont, hackowanie ludzi jak nebulas i inne nieczyste zagrywki w te rytmy, czemu wtedy siedziales cicho? Co nagle stales sie taki super, ze tak to ujme, "legalny" i wszystko co nie fair to fe i be?

Wracajac jeszcze do kaytka i sunze, to nie bylo tak, ze oni zostali i wieryzli. Po prosut mieli takiego pecha, ze ich zalogowalo od razu, a nas nie.

Ostatnio edytowany przez Webi - 05-07-2007 o 02:28.
Webi jest offline