Zobacz pojedynczy post
stary 05-07-2007, 05:34   #107
JAvAL666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 08 2005

Stan: Niegrający
Świat: Celesta-Unitera
Poziom: 172
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pokers39 Pokaż post
Tak wiem to jest bardzo uciezliwe ale niech profesje magiczne walcza a nie ze odchodza
chociaz sam gram dalej(171 ed) w 100% rozumiem i popiram odchodzących...dlaczemu? ludzie są ŹDZIEBŁO zbulwersowani tym że cofnieto ich nieraz o nawet poand 100 lvli ...i nimoga juz osiagnac poraktycznie wikszych hitow teraz lvl o niczym nieswadczy TOTALNIE 90 sorc/ed ma taki hity jak ja...a ja mam niewle mniejsze od 250 ed ...zal a co do tego ze KNIGHCI MIELI KJIEDSY TAK STRASZNIE ZLE bullshit dowod? top 500 pg z przed upa ponad 260 ludzi bylo knightami /palkami reszta to duridzi i sorkowie skoro byli tka udupini czmu bylo mniejwiecje po rozno? luknijcie top 500 za 2-3 michy ja sam nieliczena to ze sie na nim utryzmam dluzej niz 2-3 tygle juz spadlme chyba o 30+ mijsc

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiesiek787 Pokaż post
Z tym się moge z tobom zgodzić

Więc przez to ,że ciesze się z tego ,że w końcu muj knight zadaje więkrze obrażenia jestem ciołkiem, głupkiem i kasztanem???

Tak wynika z twojej wypowiedzi a poza tym wiem ,że z pogarszaniem magów/drutów przesadzili troche ale skoro palkowie musieli podnosić swoje ŁAMIĄCE się bronie a knighci musieli się pogodzić z tym ,że są niejako mięsem armatnim. To teraz profesje magiczne mogom się troche pomęczyć
pomijajac fakt ze WY (pale i knighci) zawsze mieliscie hp capa shieldinga terazmaciejeszcze hity a my NIC to jst luzik ale co tma mentalnosc polakow NIECH TERAZ ONI SIE POMECZA rox a co do miecha armatnioego...o wybiedni na hunt najmniej wydawali a loot po rowno dla wszystkich;/ to takie ni fair w stosunku dla was;/ widizsz to co bylo przed upem ,, kazda sytacja miala swoje plusy i minusy, jesmte za tym co zrobili palkom i knightom ale w zadnym badz razi zmniejszenie nam dmg nie jest balancingiem, teraz zeby zbalansowac postacie musza nam dac hp capa i shielding( tylko niech nikt mi nimowi TY MASZ MANE!!!!!!11111111ononeonetwo-co mi po niej? mam porawe 5k nigdy btyle misie nieprzydaje jedynie wygoda nimuszemanasowac co chwial...na ms przeciez nieboje bo to waste jak h...) i co nam wtedy zostanie? zrobinie 1 profesji w grze? hah paranoja,a co do tego ze mielismy wieksze hity od was...w koncu jestesmy shooterwmi chyba nie? powiesz mi do czego teraz potrzebne magiczne profesje?
wojny?nie
hunty?nie poco solo palek i knight moze anawet jak by to taniej wychodzi knight + palek lub 2x ktores z nich
runy? tak , po upi zostalismy rune makerami niczym wiecej : )

Ostatnio edytowany przez JAvAL666 - 05-07-2007 o 05:44.
JAvAL666 jest offline