1) Tarcze sąrobione przezmnie i kumpla i nie ośmieszaj mnie bo ja laye do stron robie od dwóch lat i sprzedaje na forum
www.webhelp.pl i widać że autor strony na temat ukradł mój projekt winać na stronie dokładnie że tekstutra jest wklejona a nie dopasowana do strony jak powino byćznasz możliwość PrtSnc i wklejasz do paina i tam wycinasz.
2) Jako że mnie ośmieszasz chyba ja poproszę o bana dla tego pana.
3) chcesz kupić laya moge ci zrobić ceny to od 80 zł do 200 zł projekty specjalne (tj. z dnia na dzień cała strona) 700 zł.
4) kur.wa myślisz że należy mi na herosach III od kilku lat nie gram w rzadne gry. tylko w tibie raz ma dwa mniechy wejde.
5) proszęo publiczne przeprosiny i nie kpienie sobie z porządnych ludzi. To że sam (może) używasz tej techniki bo jąświetnie znasz to nie mój problem.
6) z google nie korzystam bo jest to najbardziej obleśna wyszukirawka(juz nawet prywatne są lepsze[takie jest moje zdanie])
7) Spr. i nie jak byś sięprzypatrzyłna moim rysuku jest on dobracowany i był w forymie 119X68 a tu jest towiekszony i widać że są tak zwane rozstępy (domalowane pewnie w paincie)
8) k.urwa kim ty jesteś bogiem że będziesz mówił komu dać bana a komu nie nie wygrażaj siębo to ****a przez polski sąd jest karalne ( do dwóch lat więzienia)
9) I myślisz że masz 22 lata i jesteśna foru mto wszystko możesz weź się za studiowanie bo potem w polsce takie głąby jak politycy rosną co chcą wstawićpowiadomienie o instalowaniu cookies na każdym kompie.
10) Ta masz 22 lata i masz czas na takie pierdoły uważąj ty masz 22 lata a ja Pamela Anderson jestem.
11) cdn...