Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _Dari_
Zapomniałeś wspomnieć o wielkim nieobecnym ostatniej akcji, a mianowicie Vilefortzu, legendarnym graczu którego fragi są znane nie tylko na Morganie.
Nie chodzi o to, aby ktoś się nas bał. My chcemy po prostu oczyścić ten server, z różnego rodzaju tałałajstwa. Nie mam zamiaru na ten temat się rozpisywać, ponieważ mój kompan Uriza wspomniał o tym w swoim poście.
Świetna robota, Uriza. Znalezienie tych wszystkich postaci, które pokonaliśmy w równej walce musiało ci zabrać sporo czasu. Warto dodać, że są to fragi, które zdobyliśmy w przeciągu 2 godzin. Nawet popularna Gildia [GUILD]Kara[/GUILD] nie ma takich osiągnięć.
Na koniec chcę jeszcze zaznaczyć, iż nasza drużyna będzie nadal kontynuowała nasz cel, a dokładniej zaprowadzenie porządku na ziemiach Morgany. A więc "KU LEPSZEJ MORAGANIE!"
Dziękuje za czytanie, i przepraszam za błędy.
|
idealnie to opisales szkoda ze ja tak nie potrafie ale to pewnie zewwiekszy lvl masz bede expic i sie naucze. sory Vilefortzu ale nie brales udzialu w ostatnich akcjach ale my pamietamy co dla nas zrobiles i jestesmy dzieczni. Co do bicia 9 lvl to po chuj se zolta czache na mnie robic?? Tak jzu wiello nobow dzieki nam serv zmienilo miedzy innymi gandalf of morgana sprawdcie se bociarz jebany;]
Hail Uriza Pk Team _/