Temat: Tibia Rules
Zobacz pojedynczy post
stary 05-07-2007, 23:18   #141
sath_okh
Użytkownik Forum

sath_okh's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aphalon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Undead Souls
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny Pokaż post
Zdarza się, że za podszywanie się pod innych graczy dostaje się, oprócz namelocka, także bana.
Także za bardzo wulgarne nicki też można dostać bana oprócz namelocka.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MS434 Pokaż post
Jul 05 2007, 15:55:24 CEST Var Den Van AccBan offensive statement (Offensive statements are a violation of Tibia Rule 2a), account will be deleted in case of further rule violations! 30 days

CZYLI MAM BANA MIESIĄC ZA TO ŻE NAPISAŁEM DO KOGOŚ FACK YOU, BO MNIE SPROWOKOWAŁ. A JAK SĄ W GRZE NOOBY, PRZESZKADZAJĄ GRAĆ TO JEST DOBRZE? CHYBA PRZESTANE W TO G.... GRAĆ, BO TO TYLKO TWORZY PRZYSZŁYCH NOOBÓW. NIE MAM PYTAŃ. ODBANA NIE DOSTANE, ALE TO ŚWIADCZY O CHOROBIE UMYSŁOWEJ TEGO, KTO MI DAŁ BANA!

I nie kasujcie tego postu, popatrzcie, mam bana, bo chciałem, żeby w Tibii noobów nie było. Zobaczcie jak się poświęciłem.
Skoro jeszcze tego nie wiesz to może powiem: wyzywaniem jeszcze nikt liczby noobow nie zmniejszył. Jeśli ktoś cię wkurza to właśnie po to masz opcję "Ignore" żebyś nie musiał więcej czytać tego co on pisze, zalecam użycie jej następnym razem.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.