Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 05-07-2007, 23:22   #2979
Sir Nunel
Zbanowany

Sir Nunel's Avatar

Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Olkusz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nunelek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 31
Skille: 79.69
Poziom mag.: 12
Domyślny

Hiho all xD dzisiaj pogralem dluzej na TS wiec postanowilem dodac foteczki, oto i one:

1. Trapneli mnie xD ale wyszedlem calo chociaz tym razem sie udalo

2. Trapniecie 88ek padl dosc dlugo sie trzymal

3. Trap 104ek xDD tez padl krotko sie trzymal

4. A tutaj fikalem do 200ek xD bo mial skula niezbyt mi to wyszlo hahaha radze nieprobowac

5. 167 z d lancy xDD ladny hit, tak mi sie zdaje xDD

6. Devil Rayn own3D xDD jak mi to powiedzialas Natalko to tylko TS i "niech Cie ego nieprzerosnie" pozdro obrazalska

7. 86 ms trap

8. 86 ms xD dead szybko po trapie poszlo, pare sekund

9. Don perfidnie zabity przez Sabulusa ^.- 2 sd xDD

10. A tutaj juz mnie klepia xDD ale sie niedalem 2 razy mnie trapowali wczesniej na dragah tam xDD ale nietety wymiekaja pauki hahahah z Seba chcialem solo no to mialem xD z tymi klockami ale ogolnie fajnie 150uh+ waste ale przezylem ma ROXIOR

11. 110ek trap padl ale niezobaczylem nawet loota, fast handy tam byly hehehe

12. Tutaj takie cus xDD King Tibianus i przyboczna straz, wczesniej padlem ale niezdazylem fotki zrobic xD enter mi sie wcisnal weszlem i od razu dead

13. Trapnielismy Manka ale dalismy mu potem uciec xD Don okazal skruche i litosc co prawda potem ja tez xD bo Maniek mial freeza i moglem go zabic

14. 182 ek trap xD i chuj go wie jak uciekl, ale uciekl ktos mu pomagal z lewej strony

15. Tutaj trap ...

16. a tutaj dead po boskim trapie xDD my jestesmy okropni xD i wiem jestem morderca jak mi to mowi Pani Piekiel

17. 35ek dead xD sam sie prosil bil mi braciszka

18. Tutaj juz zesmy stwierdzili ze niema sensu dalej no i .... ja go do reda on mnie max pox xD i kill Don i on sie odwdzieczyl tym samym

19. A tutaj juz banik xD

No to na tyle pare fotek zrobilem bo uznalem ze ciekawe ludzie z pacery co nigdy się niebija zadza na arenie międzynarodowej pvp xDD pozdro all
Moze nie zadza xD ale inni z pvpkow wymiekaja
Sir Nunel jest offline   Odpowiedz z Cytatem