Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2007, 03:13   #27
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@UP

Tu nie chodzi o jego krytyke tylko jak widze, że ktoś się czepia przecinków to mnie szlak trafia, bo przez te jego przecinki to by 3/4 poradników nie przeszło testów, bo on od razu daje ocene poniżej przeciętnej.

No i popatrz każdy rozumie, że powierzchnia to mury i trawa razem, bo to chyba dość logiczne -.-. BO TO JEST POWIERZCHNIA! NIE JESTEŚMY W PODZIEMIU.

Nikt by nie poszedł z P setem na zamek... większość to tam nawet P Seta nie ma.

No i ten jego tekst, z tym, że nie ważne co ocenia to mnie rozbroił, bo ocenia tylko pisownie innych błędów nie wypisuje, bo takich nie ma. Ale on ma marzenie zostać polonistą widać, więc ma obsesję na gramatyce i interpunkcji.

On wie, że to jest ważne... 14 latek, któremu w 1 gimnazjum wklepują regułki... a babka z pola stoi nad nim i mówi "Pamiętaj tu przecinki mają być" co z tego, że będą cudownie dane przecinki jak tekst do bani?

Co do tego, że poradnik kieruje do newbie. To po pierwsze nie było mowy o eq. Pojawiła się wtedy jak ktoś napisał o haku i ja napisałem, że ma takie eq.

Taka prawda.

@Sir'Matek

Zerk jest po to na mapie, żeby wiedzieli gdzie się respi. Lurnięty zerk to kwestia przypadku.
Co do trolla i dwarfa zawsze zapomniam o tym. Dodam.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.

Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 06-07-2007 o 03:23.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem