Zobacz pojedynczy post
stary 24-10-2004, 18:49   #129
Vegefa Ziom
Użytkownik Forum

Vegefa Ziom's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju

Vegefa Ziom ma numer GG 6128566
Domyślny

na zakończenie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tomo
Moglibyscie zdradzic faworytow?

hmm, na pewno Hegemmon

A poza tym?
Moim skrymnym zdaniem będzie to: Khan,Oxygane.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nightwalker
Ehhh dzisiaj niedziela, wiec jak się nie myle ostatni dzień składania podania.
Poźniej to tylko będzie czekać z niecierpliwością na wyniki
No właśnie kiedy będą ogłoszone te wyniki? Wiem, że to dziwne pytanie bo zapewne o 24:00 no ale ja nie wiem(buehehhe)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zyraf
dla mnie liczy się praktyka a nie jakiś tam świstek...
a co np jak ktoś to zda a nawet dobrze zdań nie może sklecić, bo mu lepiej na kartce to wychodzi...lol
tak samo jest w szkołach... myślicie że czemu nauczyciele zamiast robić same kartkówki to pytają 2-3 osoby BO TAKIE JEST ZALECENIE ŻE KAŻDY POWINIEN UMIEC SIĘ WYSŁOWIĆ W SWOIM WŁASNYM JĘZYKU!!!
co z tego że się dobrze nauczył jak opowiada o tym tak bezsensownie że ledwo się rozumie...
pomyśl troche...
A ja zawsze myślałem, że to dlatego, że moja Pani od Angola mnie nie lubi, ale tak poważnie to nam pani mówiła, że to dlatego, że to wygodnie dla niej i szybko może przepytać jednego niż wszystkim robić klasówkę, która będzie dłużej trwała niż odpowiedzi nieszczęśnika...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
-.-

dude, czy ty naprawde wierzysz, ze 12-13 letni gosc ktory nie umie poprawnie pisac po polsku zna zaawansowany angielski?
Pewnie ci się wyda, że to nienormalne, ale są wyjątki, ale nie o nie/nich chodzi więc: To nie chodziło(moim zdaniem ofkors) o jak najlepszy angielski, choć nie to, że nie może być lepszy , ale o to żeby przetłumaczać newsy (każde pytanie w ankiecie miało... ma praktyczne zastosowanie w byciu moderatorem. I co z tego, że ktoś będzie umiał angielski jak nie bywa często na forum itp. itd.)

Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 24-10-2004 o 18:51.
Vegefa Ziom jest offline