Więc i ja dołoże ziarenko swojego poglądu.
Większoś z Was narzeka ale ewidentnie napisane jest że to początek wyrównywania postaci.Fakt jest jeden,że choby nie wiem co Cipy robiły zawsze znajdzie się ktoś komu będzie coś nie pasowało.
Opieracie swoje wywody na konkretnych przykładach.Ok.Ja zapamietałem taki.
Przed update:Edron- cycki -behemothy.MS 124 lvl luruje 3 behe 2 strzaly z UE ,malutka dobitka i wszystko leży.Wywalił na to coprawda wpip manasówale swój cel osiągnał. Co może zrobic w tym przypadku knight= tylko popatrzec.
Po updacie MS może osiągnac to samo ale większym kosztem manasów (i tu zaczynają sie narzekania bo przecież mniej uderza -to was głównie boli) .Knight teraz może sprubowac swoich sil z exori gran na te 3 behe. Cel tez swój osiagnie.
Co do treningu.Owszem knight musi sporo skilowac aby miec jakieś tam wymierne tego efekty.Stoi jak tuman i bije slima czy cokolwiek innego tracac czas który mólby poswiecic na expienie.bo to w tym czasie robi MS.
Postacie magiczne w 80% doświadczenie magiczne zdobywają na expieniu.,więc maja przyjemne z pozytecznym.Zaraz powie ktoś że to kosztuje maga czy druta kase,Ok ale jakby nie byloz dobywa przy tym conieco expa i gp
|