Witam! ;] Gratki dla wszystkich ... lootow adv itp.
Chcialem poruszyc pewna sprawe w tym temacie -dlaczego wszyscy robie sobie beke z faint NOOBAYER i maja go gleboko w d... otoz faint jest idiotycznym dzieciakiem chociaz kazda sprawe obraca tak jakby byl niewiadomo kim robi z siebie inteligneta ktorym niestety nie jest na forum jedynie pali glupa niestety ale taka jest przykra prawda pane faint noobaint slayer ...tutaj uzywa takich slow,ktorych zapewne wyszukal w slowniku kilka minut wczesniej a w grze co chwile slychac tylko : Faint Slayer says : Ty glupi ch... albo Faint Slayer says : Je... sie na ryj .... i to ma byc nasz kochany lubiany faint? robi z siebie idiote na kazdym kroku jest noboem lagunowym,luruje hydry ma kompleks wyzszosci i mysli ze jest bogiem (??)..moze i udenix niekiedy zachowuje sie jak noob ale idzie z nim normalnie pogadac a nie tak jak z jakims poje... debilem ktorego nie lubi 3/4 polskiej menery

moze ja tez mam wrogow ale nie robie z siebie idioto moj kochany faincie :* a ty dalej graj inteligenta a w grze jedz na wszystkich jakby matka odebrala cie z przedzszkola gdzie nie mogles wyzyc sie na roweisnikach,tyle chcialem powiedziec.nie czekam na zadna odpowiedz sa to moje prywatne odczcuia i wielu innych osob,nie rzucaj sie faint tutaj ani w grze bo nie chce mieszac w to woja ,lorda i innych moich ziomkow =]
Enjoy! XD
btw.lordaeron jest bardzo w porzadku nikomu nie robi durnych wybrykow,zawsze pomoze i mozna z nim normalnie pogadac... ale ty faint jestes i tak najlepszy :* i to twoje "pozdro dla tych,ktorzy zasluzyli" n/c i zal.pl