Zobacz pojedynczy post
stary 06-07-2007, 21:04   #15
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Problemaker Pokaż post
Jesli wy to nazywacie balansacja profesji to ja jestem krolowa Angli. Zaraz all napisze. Wiec po pierwsze:
jesteś królowa Angli czy królową Anglii?

Cytuj:
Czary Knighta:
Dodali wam exori gran z którego hity wchodza po 500~ i używa sie go mając 320 many. wniosek- 150 knight walnie 1100 dmg zurzywajac 640 many
a 150 sorc walnie 6500 dmg za 640 many, gdzie tu sens?
Cytuj:
60 knight wali tyle co 200 sorc i to za free! rozumiem ze czasem sie nie trafi wejdzie jakis lipny hit, ale badz co badz jest to uderzenie za darmoche, 50 knight soluje draga bsem(!) bez uha ani manasa,
Fakt, bo knighta ma non stop best hity po 200+, double atack speed a uhy zbiera krzaczków jak malinki

Cytuj:
wbic 80 skila to stan pod depo i wbij 80 magiczny skoro tgeraz obrazenia sorcow zalerza od mlvl, czyli cos jak by skill tyle ze wchodzi nam 2x wolniej, ja przez 10h robienie runek wbijam 4% mlvl wiec pomysl troche zanim napiszesz ze skile sa do dupy
80 mlvl jest porównywalny z 105+ skilem a nie 80, kthxbye

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xeremon Pokaż post
A to, że na cyclopolis na -1 biega kilku EK na 70+lvlach to dobrze? TO POWIEDZ MI IDIOTO GDZIE MAM K*RWA EXPIC, BO JUZ MI SIE SKONCZYLY POMYSLY!!!. TOMBóW TO TEZ DOTYCZY!
70 Ek robi 20k/h... faktycznie, skandal!!!