Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ronnie_10
26 lev Sorc .... Eq : Wand of Cosmic , Plate set , drag shield , dark helmet , Leather Boots . Chce na solo z dragiem. Jeśli mam jakiesz szans to niech... Ktoś mi poradzi jak , ile uh , ile hmm , ile manasków itp. ? pls ;]
|
Słabiutkie eq jak na ten level, ale cóż ja bym nie szedł na draga na twoim miejscu. Kiedyś moim starm sorcem na 26lv zabilem swojego pierwszego draga. Działo się to w Thias w podziemiach blisko orców (konkretnie chodiz o ten resp nad drabinka z tym dlugim korytazem) stoisz tam przy drabince po skosie by sie nie walnąc z fire wave, i walisz z woce, doprawiasz HMM, na utamce pijesz manaski ... do wykonania ale nieoplacalne... ale to nei koniec na redzie smok ucieka w dlugi korytaz wiec musiz go dobic i tu sie zaczyna prablem, bo jak będziesz miał pecha to smok zacznie walic fire wave i fire ball w ciebie co popadnie ... ja mailem jeszcze drugiego pecha = smok uleczyl sie szybciej do yellow i odwrocil w korytarzu walac z FW ... taki pech był przy drugm dragu, pierwszego pokonalem zurzywajac chyba 8 manasów i zabijajac go bez dalszego gonienia.
PS: sorka że tak się rozpisuje ale wole odpowiadać przykładami opisując zdarzenie z którym można sie spotkać.