Chcę tylko zauważyc, że knightów jest tyle samo, co prze update (może więcej być palków, bo co prawda speary się nie łamią i skill szybko rośnie), po prostu powyłazili z żółwi, skończyli robić retired, inaczej wyszli z cienia, bo pozwoil im na to update! Mówicie, że nie macie, sorcowie serdeczni, gdzie expić? Na żółwiach to co jest? Co chwile kogoś mijam, co expa zabiera, bo tam w cale tak dużych cave nie ma. I jeszcze jakiś za przeproszeniem pedał zablokuje wszystkie wyspy, bo chce mieć je dla siebie noob charem na mc i już gdzie ja niby miałem przed update expić? Teraz rycerzyki idą na te cycki, dragi, tomby etc., bo im się to opłaca i tyle.
Co do skilli knighta i mlvla sorca jest tak samo jak ze skillami knighta i skillami pala. Pal na 80 dyscie nie walnie tyle co knight na 80 swordzie, ale za to pal ma lepsze przebicie. Przepraszam bardzo ale coś za coś.
Dla płaczących druidów mówię jeszcze raz! Wybierając tą profesję sami zdecydowaliście, że nie będziecie mieć takich hitów jak sorc. Jedna profesja ma coś czego inna nie ma i tak się luki uzupełniają, wszystko się w miare równoważy.
Co do itemów święta racja...
Tibia jest duża panowie! Lizardy, voodoomancery, cycki, tomby, i wiele miejsc, których nie znam a na pewno jest ich dużo. I te expowiska są potężne! Zobaczcie sobie na takie małpy, lizardy! Trzeba myśleć, a nie całe życie na tombach expić. Trzeba też odblokowywać nowe tereny, bo co wy chcecie tylko pg robić i tyle? Barbariany (o zgrozo), piraty... MYŚLCIE, bo ja po update swoim sorcem najmniejszych problemów nie mam z expieniem.
I ostatni raz proszę, nie płaczcie, bo CipSoft raz pomyślał i rzeczywiście ceny mpa itp rosną, sorcowie nie robia już takiego pg jak przedtem, a lvli nie skasują raczej... to musieli osłabić kogoś i tyle.
|