Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Camel_m
WOW TESH CIE KOFAM naucz mnie byc takim jak ty (moze jezyk pokemonow trafi do tego trolowego lba)
z mojej strony koniec spamu i pocaluj mnie gleboko w dupe
btw pisz ze swojego prawdziwego konta noobie a moze dziecko sie o bana boi ?
niech wroca czasy gdzie na komunie dawali rower albo zegarek a nie kompa i neostarda -.-
|
Tak, i moze byc wtedy nie gral, masz gildie to kozaczysz, racja, jakby na komunie nie dawali kompa i "neostrada" nie musialbym zakladac tego noobaccounta, bo pzrecierz wiadomo, ze jakby ktos tak napisal, odrazu zostalby idiota i noobem, a tak naprawde sam soba nic nie reprezentujesz...
a co do komunii: nie martw sie, ja dostalem rower ^.-
a ty chyba komputer o0
down: jak juz to literowki... to normalne ze go bronisz, ale mniejsza o to, gildia ma to do tego, ze nie wazne co by bylo, i tak jego wysoko levelowi przyjaciele... mu pomoga, bo nie wiem czy jzu zdazyles sie zorientowac, ale kazdy kto ma cos do wlasnie takich osob, jest zjezdzany przez jego znajomych, tak jak ty to robisz teraz, nie wiem po co sie wtracales.
jakbym chcial sie popisac to bym nie pisal z noobaccounta..
ps. do twojej pisowni tez mozna sie przyczepic, ale juz nie bede taki upierdliwy.
nie chce mi sie juz odpisywac na ten pasztet, wiec ten acc jzu wiecej nie bedzie uzyty, papa, muaa :*