Zobacz pojedynczy post
stary 24-10-2004, 20:39   #1
uzdrowicielka
Użytkownik Forum

uzdrowicielka's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004

Pytanie Pomócie się doinformować... plz, help!

No więc tak. Jestem poczatkujaca tzn. mam 6lvl i jestem na rooku. Obecnie mam malo go. Kiedys mialam 525gp, ale niestety. Ded. Mam kilka pytan. Banalnych dla wszystkich. Nom ale mam nadzieje ze mi podpowiecie. Umieszczam ten post tutaj, bo chcialabym abyscie umieslili mi kilka screenow pomocnniczych co do moich pytan.

1. Skoto jestem dziewczyną, to kim powinnam byc na mainie? Iczym wogole sie rozni paladyn, druid itd.? Powiedzcie mi jaka mam wybrac profesje...

2. Gdzie moge zebrac takie napoje jak bloto, szlam, mocza, wiem tylko narazie jak zebrac piwo, wino, wode, krew.

3. Co to jest depo?

4. Czy jesli chce miec domek ( w przyszlosci oczywiscie bo teraz to mnie nie stac ) z kims kto ma paca to czy musze miec do niego zaufanie, tzn czy on ma dostep do moich rzeczy..?? czy np. nie moze nic z nimi robic itd. PS. ile kosztuje najmniejszy domek na xanterze?

5. Wogole zamiescie mi jakies skreny, no. jak sie wysyla poczte itd. no nie wiem ja zielona jestem a nie chce zostac potencjalnymnewbie.. Hehe, chociaz wiem co to znaczy.. Plz szybko mi od plz

Thz z gory
uzdrowicielka jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.