Cytuj:
Oryginalnie napisane przez uzdrowicielka
No więc tak. Jestem poczatkujaca tzn. mam 6lvl i jestem na rooku. Obecnie mam malo go. Kiedys mialam 525gp, ale niestety. Ded. Mam kilka pytan. Banalnych dla wszystkich. Nom ale mam nadzieje ze mi podpowiecie. Umieszczam ten post tutaj, bo chcialabym abyscie umieslili mi kilka screenow pomocnniczych co do moich pytan.
1. Skoto jestem dziewczyną, to kim powinnam byc na mainie? Iczym wogole sie rozni paladyn, druid itd.? Powiedzcie mi jaka mam wybrac profesje...
2. Gdzie moge zebrac takie napoje jak bloto, szlam, mocza, wiem tylko narazie jak zebrac piwo, wino, wode, krew.
3. Co to jest depo?
4. Czy jesli chce miec domek ( w przyszlosci oczywiscie bo teraz to mnie nie stac ) z kims kto ma paca to czy musze miec do niego zaufanie, tzn czy on ma dostep do moich rzeczy..?? czy np. nie moze nic z nimi robic itd. PS. ile kosztuje najmniejszy domek na xanterze?
5. Wogole zamiescie mi jakies skreny, no. jak sie wysyla poczte itd. no nie wiem ja zielona jestem a nie chce zostac potencjalnymnewbie.. Hehe, chociaz wiem co to znaczy.. Plz szybko mi od plz
Thz z gory
|
OK a wiec ze jestes dziewczyna mozesz byc kazda profesja

Mozesz czytac o profecjach tam na tibia.pl ktostam da link
Napoje mozesz zebrac np w zamkach itp itd na questach rowniez lub mozesz kupic
Depot jest to skrzynia gdzie chowasz wszystkie swoje rzeczy.. jakby domek tylko tego inni nie widza

i nie moga ci wziac na mainie ofkors!
Jezeliu chcesz miec domek to musisz miec do niego zaufanie najlepiej gdyby to byl kolega z RLa bo mozesz zostawic wszystkie rzeczy a ktos cie z jego domku wyrzuci ^,-
Na mainie bedzie ci trudniej to sie ucz

mysle ze ci cos ten odpowiedzi podpowiedza