Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2007, 12:44   #313
jedrolek
Użytkownik Forum

jedrolek's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Polska/Lubuskie/Zbąszynek/Dom

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Kiedyś na mapach Rooka było zapisane że NPC Dixi pracuje razem z innym NPC nie pamiętam już jakim. Tylko, że jest problem ja nigdy nie widziałem tego drugiego NPC może on jest związany z którąś zagadką. A już mam NPC miał na imię Veroth!! Jak mogą pracować na zmiane, skoro raz juz robiłem test stałem moim charem u Dixi 24 godziny na dobę oczywiście na zmianę z kolegą żeby był czas sie kimnąć . I co? Wogóle nie było Verotha. Chyba nikt mi nie chce powiedzieć że łazi po mieście tam gdzie nikogo nie ma -.-. Dobra może ktoś ukradł Spike Sword Dalheimowi gdzieś sie dowiedziałem że to ktoś kto ze złem czynil dobro. No pomyślcie wytęrzcie mózgi to może być.... Cipfried? Jeśli tak to:
Cipfried jest obrońcą Spike Sworda, Veroth żucił pracę może po to żeby poszukiwać Spike Sworda. A może poszukując poprostu, umarł spowodu iż rzucając pracę był zwykłym człowiekiem i to on jest tym zmarłym człowiekiem na kamieniu w Pacc Area?Chodzi o te miejsce z podwójnym respem skeletów. Kometujcie.
Padłem na kolana wraz z swym mistrzem Mordimerem Madderinem i zacząłem odmawiać modlitę której nauczył nas nasz Pan Chrystus Mściciel by dał mi sił i umocnił w oddzielaniu ziarna prawdy od plewu spamu i keyloggerów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shivek Pokaż post
Dżejson sejs, bo tibia jest taka. Element rozśmieszający.

Bo nie białe, Argen dobrze to ujął.

Nie wszystkich musi śmieszyć ten nietypowy chumor, idź lepiej czytać kawały o babie...
jedrolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem