Tak... trochę o sobie... niech będzie

.
Tak, mam 22 lata. Urodziłem się dokłądnie 19 Marca 1982 roku. Grafiką komputerową zacząłem się w sumie zajmować już jakieś 10 lat temu na uwaga Commodore 64. Tak, tak... uczyłem się Basica, na którym również szło powiedzmy zrobić coś co szłoby nazwać grafiką komputerową. Z upływem czasu wychodziły coraz lepsze komputery, coraz lepsze programy. Człowiek się uczył i ewoluował. Internet natomiast jeszcze bardziej wzbogacał moje... hmmm... umiejętności(?).
Dzisiaj powiem, że w zasadzie korzystam z 3 programów głównie. Są to MS Paint, Paintshop oraz ACDSee PowerPack. Czasami skorzystam również z innych programów: Image Ready (dodatkowy program dla PaintShopa), PhotoShop czy Corel.
Co do rozmowy z jak to nazwałeś "małolatami" to w Jaskini Behemota również jest wiele osób znacznie młodszych ode mnie. Są jednak też osoby znacznie starsze. Również w Tibię grają osoby znacznie starsze i na tym Forum można też je spotkać.
Rozmowy natomiast z osobami młodszymi, pełnymi zapału sprawiają, że człowiek też ma ochotę jeszcze coś zrobić, spróbować tutaj, zerknąć tam. Jeszcze pół roku temu prawie jedyne czym się zajmowałem do obróbka fotografii i przerabianie zdjęć. Dzisiaj, między innymi dzięki W@m powróciłem do rónież tworzenia nowych grafik, i choć mi to znacznie gorzej wychodzi niż w przypadku zdjęć. To staram się ćwiczyć i tutaj.
Ale się rozpisałem...

Chyba styknie
Zdravim
Mr. Rabbit