re up wiesz co zwiastun jak widzisz krzyzyki to powstrzymaj sie od komentarza po prostu transfer przekroczony i wogole przestancie p******* ze piekne krzyzyki poczekajcie godzine i sprobujcie ja na razie nie widze ale edytuje to jak zobacze a napisalem bo mnie koles w****il
edit
jak obiecalem - edytuje. powiem krotko ogolnie wykonanie spox w tych drugich ssach poprawiles szyki wojsk ale raczej ja bym dodal jeszcze cos do tego np. jakies armaty ( chociaz wiadomo to nie zwiazane z tibia ) strzelajace sd i hmm. moglbys tez lidera orkow postawic z tylu i napisac komendy wydawane przez niego i nie zeby robic totalna rzez ale raczej jakies ataki ze skrzydla, dotarcie do lidera grupy ostry szturm i nastepnie zabranie jakiegos sztandaru - powinien byc sztandar i okopy z palisada
wiem ze niektore z moich pomyslow nie maja nic wspolnego z tibia ale mowie ze tak wojna nabralaby jakiegos wyrazu i moze stalaby sie naprawde ciekawa i nie zapomnij ze szamany summonuja snaki, ktore moga byc blokada dla wojsk przeciwnika
POZDRO MISHELL
Ostatnio edytowany przez Mishell - 27-10-2004 o 21:50.
|