Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2007, 13:55   #672
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smoly Pokaż post
Ale macie przezycia super uber..Fs.Mi się odechcialo grać jak ;

-Na parchamencie wylocilismy 2x g legi 4x mmsy + demon shieldy + gsy+f axy +kasa itp.Oczywiscie screen byl więc wyłozylismy all na podłoge mówimy Smile itp,a tu wpada 129 rp i nam all zabrał..Oczywiscie go złapalismy + trap =dead goscia.A że miał rsa,to mu all wypadło.Idziemy w pól zadowoleni z naszym lootem,a wpada ekipa z 15 ludzi (nas było 4) lvle 132,156,121,138 (przed update).Ich było z 15 i każdy miał po 120 + minimum jeden mial nawet 164 lvl bodajże..Zostalismy zabici..Mi osobiscie spadł aol ,ale koledze b robe a drugiemu royal helmet,bloker mial aol.Jak się później dowiedzielismy jestesmy hunceni..Nasza gildia nic nie poradzi,bo mają prota u panującej gildi na servie..W sumie musielismy oddać cały loot swój,oddać jego loot + od każdego po 150-200k.Ostatnią karą było jeszcze padnięcie bez blessów (za 1x all mielismy blessy).Mi ,koledze sorkowi i drutowi spadlo po 2 lvle a blokerowi 3 lvle.

W sumie stracilismy loot warty ponad 1,5 ~kk + 600k od siebie + 2/3 lvle + tamten exp z blessami.Noi potem zawsze bylismy wywalani z Demców ,bo inaczej sytuacja by sie powtorzyla,a nawet częśc loota musielismy oddać..Jednakże ,gralismy dalej i gildia panująca straciła panowanie,a Ci kolesie co nas pozabijali mają huuuunted ,nawet 3 już się rookneło xD.Musieli nam oddać ok 2,5kk na podzielenie + 3 deady (w tym 2 bez blessów) ,na noob charach zabijalismy

Aha aha aha, dobreeeeeee.

Buy k-legs!
Midarth jest offline   Odpowiedz z Cytatem