Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grilvex
@Berger
hahaha nie rozmieszaj mnie, kolejny rozdzial smeisznej propagandy w twoim wykonaniu  ...
Co do Imba~ ok zalatwiles mu delete? ale przeciez ty mi za niego kase dales tu na iridia wiec nie rozumiem co ty chcesz pokazac? 
Co do tego zaufania etc...wy byliscie nieswiadomi ze ja juz dostawalem informacje na temat waszych wyczynow duzo wczesniej zanim dokonalem tego co dokonalem...dodam rownierz ze ludzie ktorzy sie posiwecili zeby wam pomoc zostali przez was wystawieni do wiatru? poszkodowani sie kur...znalezli  , z tego ci mi wiadomo kilku z nich prosilo was o drobną pomoc z kasą nawet i na glupie bolty to zaden z was nic im nie dal..."Nie mam kasy", "Pozniej,pozniej" tyle jestescie warci...a co do rippera to co wyprzesz sie tego ze czysciles mu domek razem z Kashem? duzo ludzi o tym wie...a własnie bezoczynka jak tam sie kradło itemki dla huxego podczas wakacyjnej wojny za co miales przesrane? i please tylko mnie nie straszcie ze dawny "Owener" lesleya mnie hacknie  tak jak wlasnie zrobil to z Ripper, pewnie i z Cray Bellatorem, a pozniej okradal regularnie osobe ktora zakupila Lesleya...oi sorry znow powiedzialem kolejny sekrecik?
Jestecie załosni...ludzie nie wiedzą wielu rzeczy o was, ale spoko dajcie mi troszke czasu a wielu zmieni opinie na wasz temat  ...
Ok teraz piszcie dalej jaki to ja zły jestem a jacy wy dobrzi i poszkodowani...biedne złodzieje,hakerzy,kłamcy,zdrajcy and more more more...
|
Kto im kazal dochodzic ?:S wojna to nie bierki na kurniku
jakos dziwne ze odpadly 2 osoby :| kod pisal tylko jak cos potrzebowal
a wczesniej naprawde mi sie niezle z nim zylo, mi firenze troche mowil o kodziku

zreszta kupywal itemy od niego po cenie price listy a jak bezok mial mu sellnac mmsa, to kupil od firenze i powiedzial ze nie mial czasu a co zrobil z mms ? polozyl go w domku co jescze do xandara to przestal wpadac na vent nie gadal z nami przeciez ja latac za nim nie bede :| wyszlo jak wyszlo