Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2007, 14:52   #7
oli_powrot
Użytkownik Forum

oli_powrot's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lunara
Poziom: 87
Skille: 90+
Poziom mag.: 17
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lubie_orzechy Pokaż post
Weź rozbieg i pie...

Apropo musisz zainstalowac sterowniki z płyty z która otrzymałes przy zakupie komputera, chyba ze masz pirata to masz beke

Jaki z ciebie down. Jeżeli dostał płyte przy zakupie komputera to zapewne były to sterowniki od karty graficznej, więc jak mógłbybyć to pirat? pirat płytki? no i c z tego? Ważne, że miał. Wez lepjej nie wypowiadaj sie na takie tematy bo mnie żal ściska jak widze jakegos idiote, który nie ma pojęcia o niczym.

Według mnie powinieneś zrobić formata i ściągnąć najnowsze sterowniki ze strony internetowej produktu. I pamiętaj. Zawsze jak robisz format to odłącz komputer od internetu i najpeirw zainstaluj Sterowniki od płyty głównej, potem od karty graficznej a potem od karty dźwiękowej jak ją masz. Po tym zainstaluj jakiś antyvirus np. Bitdefender 8, za darmo można go ściągnąć ze strony, poszukaj w google. Już po zainstalowaniu najważniejszych sterowników, śmiało możesz instalować swoje programy typu Tibia, gg itp. Wtedy sterowniki będą w pełni ze sobą współdziałały.

A wydaje mi się, że błąd wyskoczył bo te sterowniki na płytce były za stare. Często tak miałem .

Pozdro
oli_powrot jest offline   Odpowiedz z Cytatem