Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krzysiekkrzysiek
Na wstepie powiem , ze jestem knightem:
Moim zdaniem Cipsoft przesadził z osłabianiem siły magicznymch profesji. 200+ sorc bije 2 razy mniej z UE niz przed update? smieszne.
Mam nadziej , że za pół roku wzmocnią sorców i druidów, ale magiczni pamiętajcie - na drugi raz nie smiejcie się z knightów bo zawsze mozecie sie znalezc na ich miejscu..
|
Ale w tej grze nie chodzi o to, by kłaść demony na jednego hita... ludzie... CipSoft miał dwa wyjścia na zrównoważenie profesji której NADAL NIE JEST ZAKOŃCZONE... Albo udupić sorców, albo podpakować knightów tyle, że wtedy wypadało by podpakować moby by nie padały zbyt szybko co zaowocowało by tym samym co udupienie sorców...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Problemaker
Czary Knighta:
Dodali wam exori gran z którego hity wchodza po 500~ i używa sie go mając 320 many. wniosek- 150 knight walnie 1100 dmg zurzywajac 640 many przy czym 150 sorc walnie 900(max!) z ue urzywajac 1200 many, gdzie tu sens?
Hity knighta:
Zgadam sie ze powinni je podniesc ale to co widze to chyba lekka przesada. 60 knight wali tyle co 200 sorc i to za free! rozumiem ze czasem sie nie trafi wejdzie jakis lipny hit, ale badz co badz jest to uderzenie za darmoche, 50 knight soluje draga bsem(!) bez uha ani manasa, co teraz przez jaka kolwiek profesje magiczna nie jest mozliwe.. moge sie tak rozpisywac dalej na przykladach roznych potworkow itd ale po co? [...] tgeraz obrazenia sorcow zalerza od mlvl,[...]
|
1) Pisz sprawdzone info, knight wali ~450 z exori gran na wyższych levelach co daje ci 900dmg za 640mp na WYŻSZYCH LEV...
Obrażenia magiczne zależne od mLev nie są nowym wymysłem CipSoftu, 2 lata temu pierwszy update balansujący przerzucił magiczne obrażenia na barki levelu co było główną przyczyną podpakowania magów, CipSoft to zauważył i zrezygnował z tego pomysłu ponownie uzależniając magiczne obrażenia od mlev....
Przypominają mi sie teraz płacze knightów jak to wywindowali sorców na mega profesje... nie martwcie się, za rok to się zmieni...