Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sallceson
ok fajnie, wszystko byloby okej ale dlaczego do jasnej cholery nie mozna dawac linków ze speedy.share/unbase? w moim przypadku to jedne z niewielu sposobów na nieograniczone sciaganie/uploadowanie plików bo przez moją sieć nie mogę sciągać z rapida itp
dzięki nowemu regulaminowi praktycznie nie mogę teraz nic ściągać no bo skąd? walnie ktos na rapidzie napisze "plz rehost" i co walnie mi na np megaupload z ktorego sciaga jeszcze gorzej?
nie mam żadnej alternatywy teraz, thx, idziecie w ślady Cip
nie prościej byłoby po prostu umożliwic wysyłanie jakichkolwiek linków dopiero po np miesiącu po zarejestrowaniu? wczesniej byłoby to niemozliwe - zapobiegłoby to przynajmniej tym jednodniowym kontom GejHakerów
|
Ile razy było już pisane, że dla polskich nób-hakerów to nie problem założyć 20 kont i odleżeć nimi miesiąc, dwa... A dlaczego zbanowano speeda? Bo zasłania rozszerzenie ściąganego pliku... a teraz mniej pretensje do speeda, że taki system wprowadzili ]:->
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SkateElement
Jeden z użytkowników chciał linka do TibiaCam TV najnowszej, to nie mogę mu dać linka od razu do ściągania, tylko samą główną stronę?
Filmy z TibiaCam TV nie były wymienione w newsie, to czy dostaje się bana za podanie linku do takowego?
|
Można dawać linki do stron z danymi programami, nigdzie nie ma takiego zakazu... Co do pojedynczych filmó, zależy jakie ma rozszerzenie, i sprawa jasna...