Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wygibas
jestem kolegą fixihy i to ja dałem mu pomyśł i pomogłem tobić tą tracze z dwoma ostrzami( rogami ) czy mogę ją wystawić do konkursu????
|
Powiem tak:
Z początku miałem zamiar odmówić. Powinienem nie przyjąć tej tarczy ze względu na to, że nie robiłeś jej sam, a na tym ma polegać konkurs. Tarcza znalazła się wcześniej umieszczona przez kogoś innego, a więc twórcą tak de facto to nie jesteś ani Ty ani Fixiha.
Kiedy jednak tak patrzę na to tarczę... to na prawdę szkoda mi jej. Powinna wziąść udział w Turnieju. W związku z tym ogłaszam co następuje:
Jeżeli w tym temacie pojawią się 3 posty osób, które już tutaj zabierały głos, ze zgodą na umieszczenie w konkursie tej tarczy jako Twojej. To ta tarcza będzie brana pod uwagę. Dla jasności, mówimy o tej co ma dwa kolce z prawej strony u spodu. Nie mniej zgadzam się na to tylko i wyłącznie ze względu na tarczę. Fixiha jako grafik na razie nie ma wogóle o czym ze mną rozmawiać, możemy pogadać o samej Tibii na priv jeśli będzie miał ochotę. Skoro to jest W@sza tarcza to może napiszesz jakbyś się czuł i zacytuj Fixiha jakby się czuł jakby ta tarcza była przez kogoś w innym konkursie wykorzystana. Oczywiście jednocześnie wyrażę swoją nadzieję na to, iż nie znajdę nigdzie identycznej tarczy i jest ona na pewno Wasza. A jeżeli mieliście jakiś podobny pierwowzór to sugerowałbym poinformowanie o tym.
Myślę, że podjęta decyzja jest słuszna. Reszta zależy od pozostałych grafików.
Zdravim
Mr. Rabbit