Zobacz pojedynczy post
stary 25-10-2004, 01:34   #65
Mr. Rabbit
Użytkownik Forum

Mr. Rabbit's Avatar

Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Tychy

Mr. Rabbit ma numer GG 1284518
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nosfe Draconis
Dodaje moja Unholy shield po przerobce oraz niedlugo editne tego posta aby dodac nastepna

I druga tarczka: THUNDER SHIELD
Faktycznie te podesłąne przez Ciebie wyglądają ciut lepiej, także tamte będę brał pod uwagę.

Niestety obawiam się, że źle przeczytałeś regulamin. Umieściłeś już 3 tarcze. Unholy Shield oraz jej poprawka są liczone jako osobne tarcze. Nawet tutaj o tym pisałem, sugerując poprawki wydawało mi się, że dałem jasno do zrozumienia, że tak to wygląda.

Nie mniej jestem gotów, wycofać z konkursu Twoją poprawkę tarczy Unholy Shield i pozostanie pierwozór. Wtedy będziesz mógł jeszcze jedną tarczę do konkursu dać.

Utworzyłem dwa tematy i stworzyłem taki a nie inny regulamin w dwóch celach:
a) Aby konkurs miał conajmniej przyzwoity poziom i mogły nastąpić jego kontynuacje;
b) Abyście mogli zwrócić uwagę na błędy jakie popełniacie i poprawiać rysunki jeszcze przed umieszczeniem w internecie. Aby jeszcze sprawniej moglibyście się rozwijać;

Pozwalam Ci na wycofanie tarczy, ale więcej Ci na to nie pozwolę. Jak widzisz umieszczanie tarcz jednocześnie w dwóch tematach jest, że się tak wyrażę błędem taktycznym . Mam nadzieję, że pozostali uczestnicy też na to zwrócą uwagę.

Śmiem sądzić, iż niektórzy choć już mają "coś" przygotowane właśnie z tego powodu jeszcze tarczy nie umieścili. Chcą jej przyjżeć i ewentualnie poprawić. Przecieć jest jeszcze mnóstwo czasu .

Zdravim
Mr. Rabbit
Mr. Rabbit jest offline   Odpowiedz z Cytatem