Zobacz pojedynczy post
stary 07-07-2007, 22:35   #94
Zerrotyx
Użytkownik Forum

Zerrotyx's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Co to pedofil jesteś?

Stan: Na Emeryturze
Imię: Ashas'Atar
Profesja: Rookstayer
Świat: Vinera
Poziom: 21
Skille: 20/2419
Poziom mag.: 99
Zerrotyx ma numer GG 1762561
Domyślny

Opowiem wam coś

Daawno dawno temu, gdy pierwszy raz grałem w tibię, a moją pierwszą postać oddałem beztrosko kolesiowi co się podawał za GMa i groził banem, mój kolega pokazywał mi całą wyspę... I pokazał mi Spike Sworda. Może coś teraz mylę, ale wtedy mówił mi, że ,,on nie może wykonać questa, bo jest za słaby żeby zdobyć klucz"... Oczywiście mógł mnie okłamywać, albo ja mogłem coś pomylić... (nawet nie pamiętam kiedy to było, ale na pewno nie było wtedy jeszcze nowych waspów, bugów, tiqandy, a chyba nawet nie było pustyni...

Jak czytałem cały temat, to wiele ludzi mówi że CipSoft nie lubi rookstayerów. Omg, to wiecie to by się działo? Po zdobyciu 8 levela teleportowałoby cię do zamkniętej sali z wyrocznią i G... by ich bolało, że są rookstayerzy... To kto niby miałby zbierać 100 mino leather, pokonywać Shenga albo dypać na forum tibia.pl i drzeć mordę i się kłócić?

Key istniał, nie istnieje, tak jak kiedyś istniały te amulety co sie na Broken Amulety zmieniły. Strzelam, że klucz zamienił się w Piece of Iron...

A co do filmu przedstawionego przez użytkownika nade mną... Jest to OTS, autor zdradził się na końcu... You found a spikesword... Spike Sword, a nie spikesword...

Ostatnio edytowany przez Zerrotyx - 07-07-2007 o 22:39.
Zerrotyx jest offline   Odpowiedz z Cytatem