@Vivi vandes
.. no fakt, sory, zapomnialem jaka była z nim sytuacja. w takim przypadku rzeczywiscie nie moze byc spyem. Ale jeśli macie członków ktorzy byli powiązani z Vision to uważajcie ;] (zreszta wy teraz wiecie to najlepiej i nie trzeba chyba wam tego mowic)
@Akcja 07.07.07
ładnie zaplanowana przez Vision ale była bardzo łatwa do odgadniecia po pierwszych ruchach... nawet sephriot nie jest tak głupi zeby sie samemu strapowac ;] kiedy Draco zaczął strzelac f bomby tez mogli sie kapnąć (chyba tylko Yubov zauwazyl co się świeci) a juz kiedy z thellionem zaczeli bic Taifuna to juz mogli miec 100% pewnośc ze jest zdrada. a już najbardziej dziwi mnie co robił Taifun - no ale jesli był pingowany/miał kicka to troche wyjasnia (chociaz dziwie sie czemu przez dlugi czas stał i pozwalal thellionowi i dracowi zbijac mu mane). i zastanawia mnie fakt czemu Ymy'emu nie udalo sie uciec.. o ile pamietam w przypadku x loga postac wylogowywuje sie po 45 sek. (jak sie myle to sory, poprawcie mnie). No i częśc osób (co najmniej spaaw) wywaliło z venta co przeszkodzilo w komunikacji.
Vision tez troche zdupczylo pozwalajac uciec czesci osób... wystarczylyby 3 osoby z potami i cale duskiness by leżało
a z tym 24/7... każdy niech siedzi ile chce i jak sie zmarnuje przed Tibią to jego strata, wiec kłótnie pod tym kątem są bezsensowne
zastanawiam sie jak sie teraz potoczy wojna. Duski, wciąż macie siłę by pokonać Vision wiec do roboty, ogarnijcie to, dacie rade ;] wiemy juz jak rządzi Vision wiec nie pozwalajcie im na to