Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2007, 00:34   #31
sallceson
Użytkownik Forum

sallceson's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2007
Lokacja: Łowicz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez maisco Pokaż post
to jest właśnie to Vision jest jak dla mnie najlepszą gildią która w tych czasach istnieje w tibii... bardzo dobre zgranie współpraca jakich mało ;p
btw.

mój najlepszy filmik który widziałem
pograj 80+ charem podczas panowania Vision to zmienisz zdanie. Najlepsza gildia musi nie tylko dobrze walczyc, ale też dobrze sobie radzic w czasie pokoju, nie naduzywac PA i rozwiazywac problemy, czego Vision nie potrafi
filmik trzeba przyznac interesujacy ze wzgledu na zawarte informacje, fragi, akcje i całe zdarzenie, ale są lepsze ;]

@Onay
smierc Imargama w Port Hope? chodzi ci o to, kiedy Dalus on Sunss[*] ztrapowal go mwallem a potem przyszla reszta i go zabili? jakos nie widziałem tam chamskiego bota

a o tym kto walczy fair a kto nie.. ludzie to jest Furora, 95% społeczeństwa to Polacy, więc sprawiedliwa wojna jest NIEMOŻLIWA. haki, pingi, spy, traitorzy - to codziennosc ;]

@Fragi
nie ma juz sprawiedliwej listy fragów, ale praktycznie Vision prowadzi jakieś ~160 : 130 z tym ze duza przewagę uzyskali na poczatku wojny ktora zaczęła sie gdzies w Pazdzierniku '06 a ostatnio zaczęli dużo tracic
zreszta w przypadku tej wojny liczenie fragów jest bezsensu bo nawet jakby bylo 500:200 to i tak wojna sie nie skonczy właśnie takie wydarzenia jak to może coś zmienic, ale to wciąz za mało.

Ostatnio edytowany przez sallceson - 08-07-2007 o 00:35.
sallceson jest offline   Odpowiedz z Cytatem