Boże jaki noob z fenshiego... Brak mi słów!
Żebyś chociaż te itemy sprzedał komuś (allegro czy coś). Ale ty jak najgorsza szmata oddałeś je temu, przed którym zarzekałeś się, że nigdy się nie wypłacisz...
W mojej opinii jesteś gorszy nawet od Judasza, bo on pod koniec życia zrozumiał, że zrobił źle. A ty sumienia nie masz, żadnej moralności czy choćby odrobiny honoru... Wątpię, że ktoś będzie się do ciebe odzywać, mam nadzieję, że nie. No może Arcanium by pokazać naszym (Polakom przez ogromne P, bo ty to jesteś rumunem spod sklepu), że oto ich wróg i ten który najbardziej się zarzekał im usługuje...
Powiem więcej, jesteś gorszy nawet od Lort Rippera, bo on nie ukrywał swojej nienawiści do Kasha, Bezoka i innych i tylko usługiwał Arc. Zaś ty okradłeś, mało tego ty okradłeś "przyjaciół". I nie pier~~, że oni cie totalnie olewali, bo inaczej nie miałbyś invita do domku Bezoka.
Pierwszy raz w tibii widzę takiego "człowieka", jeśli godzi się jeszcze ciebie tak nazywać. Widziałem róznych, którzy owszem "ojebywa~~" przyjaciół, ale oni konczyli grać i było im to obojętne. Ale ty w perfidny sposób wkupiłeś się w obóz wroga, byleby tylko umożliwić sobie dalszą grę.
albo te twoje teksty ze kash dal ci 30k... lol a ile ku~~ mial ci dać?? 200? 1kk?? a ile ty mu dałeś lol.
Ciesz się swoją chwilową wolnością bo jak przyjdzie co do czego to nikt ci nie pomoże, prędzej wyśmieją.
Kto raz wystawił przyjaciół, ten nigdy nie będzie mieć nowych, bo jaką mają oni pewność, że nie zrobi tego ponownie?
Jedno słowo:
SPRZEDAWCZYK
|