Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2007, 09:45   #96
Dago Tara
Użytkownik forum

Dago Tara's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Strzelce Opolskie

Stan: Początkujący
Imię: Dago Tara
Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 15
Skille: --/19
Poziom mag.: 12
Domyślny

Patrzcie co napisał o tym filmiku:

Sword of Fury Quest
Spike Sword (sword of fury) Quest by Shadow Rex

Więc tak:
1. O queście dowiedziałem się od Shadow Tix'a. On go nie wykonał, doszedł niemal do końca i przekazał mi swoją wiedzę. Ja tylko dokończyłem jego dzieło.
2. Ciała mino, dear i trolla dostałem od niego. Najprawdopodobniej są z pacc area.
3. Spik'a zdobyłem.
4. Film był solucją. Tak, z ots (czy tam fake jak kto woli) bo nie byłem na tyle "trzeźwy na umyśle" (nie myślałem o tym) żeby nagrywać lub zrobić scriny.
5. Mój Spike leży niedaleko wyspy z sof'em ... pod wodą...

--------------------------------------------------------------------------

To moze byc prawda bo na Ots-ie mogl uniesc wszystkie ciala jesli byl cap system a na rooku nie ma cap system wiec wszystkich cial nie zdolalby uniesc.A tamte ciala mogl miec w bagu.

Wiec to bylo tak weszedl w jakies dwie kratki.Spike sword zniknal.Połozyl na srodkowym grobie czaszke i na pozostalych grobach ciala zwierzat ktore waza inaczej niz zwykle.Czaszke polał krwia i powstal golden key.Poszedl zabic mino maga (na OTS-ie mial chyba lepsza bron bo mu hity po 15 walil).
Poszedl dalej wszedl do teleportu pojawil sie (gdzies pod woda)w pokoju zaczal isc do przodu lezala sobie skrzynka otworzyl ja i spike sword jego.

Jak dla mnie to najbardziej wiarygodna historia bo wszystko sie ze soba łączy.

Ostatnio edytowany przez Dago Tara - 08-07-2007 o 09:49.
Dago Tara jest offline   Odpowiedz z Cytatem