Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2007, 15:23   #157
kuchaaarz
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grilvex Pokaż post

Wasza propaganda mnie dołuje...jestescie tak załosni ze nie wiem co mam napisac, bo nie chce mi sie po was jezdzic...wiem tylko tyle ze skoro to ja jestem taki zly a oni tacy dobrzi, to powiedzcie mi dlaczego Kash~ stracil tylu ludzi? dlaczego z 30 osobowej ekipy zostalo moze z 5 ? jedni odeszli z serv ok rozumiem, a co z tymi co sie wyplacili i juz mu nie chcą pomagac? Własnie tak o nich dbali, wykorzystali i kopneli w dupe...takie jest UF.

Zrobili duzo duzo i wiele gorszych rzeczy tylko ludzi o tym nie wiedzą a jak wiedzą to ich kryją...

Co do tego ze zmieniłem strone.
Mialem do tego powody poparte dowodami, nikt mi nie zabroni zmieniac strony...niektorzy z was poprostu zabardzo sie utorzsamili z tą grą i mają mnie teraz za takiego wielkiego zdrajce...tak tez i bywa na kazdym serv, tak tez i tu bylo kilka takich sytuacji...

Btw zlodziej tak? chcialbym zeby Mr.Bezok opowiedzial nam swoją historie jak kradl podczas war dla Huxego, za co pozniej mial przeje....

uhm a moze moj kumplu powiesz mi kogo masz na mysli ze w dupe kopnelismy? bo tylko wy sie wylamaliscie x_X mowa o Tobie, Xandarze i Kodzie ;] reszta nas dalej siedzi na ventrilo etc wiec utkaj dzioba.

@bezok i zlodziejstwo.
moze i ojebal huxiego z tym ze nigdy nie deklarowal ze jest jego ziomem ;]

Lof ja <3
  Odpowiedz z Cytatem