Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grilvex
Co do tych co mnie osądzają:
Nie wiecie wszystkiego to sie nie udzielajcie 
|
Nie wiesz NICZEGO to się nie udzielaj <lol>
Ty myślisz, że tylko UF, którego już zresztą nie ma myśli tak jak ja??
Napisałem to jako postronny obserwator, w wojnie nie brałem udziału ( pamiętam jak kończyły się wcześniejsze wojny, wiadmo było, że do arc dołączą wszystkie szwedzkie gildie + większość PA).
Kash stracił tylu ludzi?? Też obiektywnie stwierdzę, że co on mógł zrobić? W pamięci mam taką sytuację z filmiku Fardela jak strapowali Anasa.
I co Anas umiejętnie się strapował (strapował w sensie pozytywnym bo tam chodzenie góra-dół to głupota). No ae wracając do tematu, na filmiku widać że mnóstwo ludzi z UF było online, zaś przybiegło kilku (Jurand byl napewno online a nie przybiegł). Nie wem czemu, czy się bał, czy mial zostać, ale czy to nie Kash pisał do Mewtu czy Firenza, że "na otsie moi ludzie byli tuż za mna~~".
Tyle o byłej wojnie której nie ma już
O, a niby w jaki sposób ciebie zdradzili? Chodzi ci to że ci tej kasy nie dali?? Jak tak to jesteś śmieszny, oni mieli zapłacić za siebie i za ciebie?
"
Zrobili duzo duzo i wiele gorszych rzeczy tylko ludzi o tym nie wiedzą a jak wiedzą to ich kryją..."
Nie syp ogólnikami jak nasi politycy z pisu. Podaj jakikolwiek przykład, a nie że "wszyscy o tym wiedzą"
Kto się utożsamia z grą bardziej?? Chyba ty skoro zrobiłbyś wszystko, zdradziłbyś każdego byleby tylko znowu móc grać.
O Bezoku, że kradł itemy dla Huxego nie słyszałem, a niby skoro kradł to czemu miał potem hunta? Więc nie uwierze jak narazie.
Mówię, podaj konkretny przykład ich zdrady czy cokolwiek co tak ogółnikowo opisałeś w poście.
A z ciekawosci masz exp limit?
Podpisano:
Sumienie Fenshiego zapomniane przez właściciela