Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grilvex
Przykłady? alez prosze Cie bardzo...
1:Sprzedali mi 2 chara do swe
|
NIKT z nas nie sprzedal twojego chara, kazdy co cie zna z ventrilo powie to samo co ja masz manie przesladowcze i wiele osob pamietaj jak byles na poh chea tam biegl a ty odrazu ze idzie po ciebie. Ubzdurales to sobie. Pozatym przypomnij sobie akcje na vencie jak byles z metkiem przyszedlem do was zapytalem "patryk grasz jeszcze tym pallem" "ty odp "nie nie gram i nie gralem".
Cytuj:
2:Chcieli huncic za grosze gdzie ja z ty ziomkiem sie dogadalem to mi napisali ze maja w dupie.
|
Tutaj chodzi ci o mnie pewnie a wiec wyjasnie wszytskim.
Byles winny pifkofowi 40k juz z pol roku on napisal mi na priv ze wisisz mu kase od pol roku a w twoim domku w ab bylo w chuj kasy. Napisalem ci na gg ze masz te kase oddac do niedzieli bo mnie w*****a takie zachowanie. Ty mi napisales ze juz mu 10k oddales i reszte pozniej wyslesz a ja twardo powiedzialem Do niedzieli masz czas. Po tej akcji szukales zemsty i okradles bezoka.
Cytuj:
3:Wykorzystali ludzi(nie chodzie mi o to ze nie dali kasy)
|
Nie wykorzystalem bo mi sie nie udalo. Chcialem wykorzystac Gabe ale balem sie prokuratora :<
Cytuj:
4:Jak sam Mr.Wannabe Berger powiedzial ze mi z Deletowali postac na Thoria(Co prawda kupili ją ode mnie)ale wyszlo na to ze tylko po to by ją z deletowac, a to bylo z 2 miesiące temu.
|
Kolega kupil chara od ciebie przezemnie za 130k ty dostales 90 i runki a ja wziolem sobie reszte. Po jakims czasie koles mi napisal ze nie moze sie lognac a Imba Tweenty online gra normalnie. Wiec uzywajac reca dalem mu delete bo obiecywales mi ze nie zachowasz sie jak ciul.
P.S. Chwaliles sie ze masz hunta na Furorze bo kogos okradles... Historia lubi sie powtarzac.
@Xandar - Czy ta osoba mowila za nas wszytskich? czy pamietasz bym JA ci kazal s*******ac? Mielismy raz spiecie wylalem brudy ,ale przyznalem sie do bledu i przeprosilem prawda?