25-10-2004, 15:33
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
Hehe.. A ja na to:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Taaaak. TEST. Czyli to co tygryski lubia najbardziej.
Pierwszymi egzamiantorami pewnie jak wcześniej bedzie Magus i na dokładkę Barts. Zeby zdać, trzeba będzie pić z nimi do oporu i wygrać, czyli wytrzymać do momentu kiedy obaj wylądują pod stołem (ewentualnie załapią fazę).
Da sie zrobic.
Drugi egzaminator, Raynold, będzie egzaminował z roznoszenia poczty (czytaj: pisania składnych postów) oraz anielskiej cierpliwości przy tysięcznej odpowiedzi na ten sam durny temat.
hate spam :/ A logiczne odpowiedzi to ja też umieć.
Trzeci egzamin, przeprowadzany przez Droma, będzie polegał na wycieńczającym maratonie przez wszystkie posty, które będą oschłe niczym Sahara. Aby zdać, trzeba będzie "jedynie" dotrzeć do mety (ale o własnych siłach - dotarcie na noszach odpada).
Niech przejrzy moje 700 napisane w 2 miechy (ma na to godzine) zobaczymy kto sie pierwszy zmeczy
Czwarty egzamin, odbywany z Dobem i Baronem Kaldrickiem, polega na pójściu z nimi na jakiś deathmetalowy koncert. Zdaje ten, kto zeświruje (normalnych nam nie potrzeba)
Moża sie ubrać w kolczugę i wymachiwać toporem i kataną?
Następny test, pod okiem Gremlina polega na zdaniu znajomości języka angielskiego. Wystarczy się z nim dogadać 
To zalezy czy Gremlin bedzie tez nadzorował test 1 
Kolejny teścik by Iwan, polega na zaprezentowaniu swoich umiejętności Graficznych. I tak zdasz...
Uuuu... No plx tylko nie to!
Gimli z kolei, jako rasowy krasnolud, przeegzaminuje was z torowania sobie drogi wśród lawiny twardych, gorących od głupoty postów i wydobywania z tej lawiny tego co najpiękniejsze, czyli samych perełek, mikroskopijnych diamencików i maciupeńkich samorodków złota. Jak was nie zasypie, to zdacie Luz. Spędzam na forum 8h dziennie - moze starczy.
(bajdełej: TNT mamy już przygotowany.. TE, DROM, ZOSTAW TĄDŹWIGNIE W SPOKOJU!! I _ZOSTAW_ TEN DETONATOR DO CHOLERY! poczekaj aż wszyscy wyjdą.!
Zadanie zgotowane wam przez Polina będzie wymagało troszkę poświęcenia. Ponieważ jak wiadomo, Polin jest maniakiem linuxowym, będzie wymagał instalacji Gentoo Linuxa, wraz z kompilacją nowego jądra, KDE i OpenOffica (ofcoz wszystko na wersjach pre-alfa).Te, to może chce sprawdzic MÓJ system operacyjny?
Przedostatni z normalnych testów, to teścik N3m3s!sa, ale cholera wie co on dla was wymyśli.
Tacy są najgorsi.
Ostatnim testem jest zdanie Nowej Netykiety - http://rtfm.killfile.pl/ . Musicie ją wyrecytować duszkiem, ofcoz na IRCu, bo ja będę egzaminował (Mała podpowiedź: uważajcie na Excess fl00d) 
A testu MatKósa i tak nie zdacie.... (Pamiętacie "z pamiętnika Piekielnego Administratora"?)
|
|
|
|