Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2007, 19:23   #173
Grilvex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 05 2007

Imię: Fenshi
Profesja: Knight
Gildia: Pink Piglets
Świat: Iridia
Poziom: 118
Domyślny

Miniek z tego co mi pisaliscie zebym budowal sobie schron i wpadniecie po mnie rozbijecie mi szyby i mi wjebiecie to mam nadzieje ze przyjedziesz rownierz, pokaze ci co zrobi z tobą osoba przesladowana przez wilki kozaczku tibijski ja mam manie przesladowcze od urodzenia ty kłamiesz ludzi od urodzenia a ty bergerku juz japa bo kłamstwo zakrywasz kolejnym kłamstwem,zreszta w dupie mam waszą opinie na mój temat...
Bo jestescie dla mnie bandą żałosnych noobów ktorzy tylko gadają, jestescie na tyle załosni ze proprosiliscie Danthorra ktory mieszka w tym miescie co ja zeby wpadl z ekipą i mi wpier....po krotkiej rozmowie postanowił ze nie przyjedzie < to jest kolejny dowod ze potraficie gadac i wysługiwac sie innymi...i tak zgadzam sie z Xenezisem , wojne przegralismy przez to ze ludzie sie bali < kolejny dowod ze jestescie noobami i potraficie tylko gadac.
I zgodze sie tu z Meteonem ze powinnismy zakonczyc te gadanie bo i ja bede mowil swoje i wy swoje...Cieszy mnie to ze niektorzy wiedzą co z was za ludzie .Jestescie na tyle niezgrani ze wam sie ekipa wykrusza.Slaviax dostal przy wizycie w Rybniku, Anum dostal we Wrocławiu...oby tak dalej to ja sobie stane gdzies na boku i popatrze jak sie sami wyrzniecie.
Kilka osob juz straciliscie, bedzie wiecej.

Dziwne prawda? ja tu jestem zły a to wy macie przeje...i sie rozpadacie, ktos mi powie dlaczego?

Hail UF muahahah!

Ostatnio edytowany przez Grilvex - 08-07-2007 o 19:25.
Grilvex jest offline   Odpowiedz z Cytatem