Widocznie, to znak, by pożegnać się z tym działem raz na zawsze.
Bo gdzie indziej, jak nie tu można załapać "kinder niespodzianki"?
Swoją drogą - kto komu to robi? O tak. Polaczki, polakom. I jak możecie snuć pretensje do innych narodowości, że są tępe/debilne/ułomne etc, skoro możecie odczuć działania tylko własnego kraju?
Dlatego w grze nie przyznaję się po pytaniu "pl?". (:
Widocznie pan od exploitów - nic innego, jak tylko zwykłe dziecko, pragnące ukraść czyjąś ciężko zarobioną pracę.
Pamiętajcie jednak, że nawet antywirusy, wyłączenie tagów IMG nie chroni tak dobrze jak
zdrowy rozsądek. Ludzie go posiadający są czujni na każdym kroku.
Wszystkie te zapory nie pomogą jednak bezmózgim dzieciom (czyli nawet pokaźnej części użytkowników), które są nawet w stanie ściągnąć plik "keylogger . scr . exe" który byłby podpisany "EO zabija MDW".
Nie mam zamiar tutaj obrażać 'exploitowca' słowami typu "wypier*****, twoja stara etc'. Każdy 'człowiek', nawet ten ma swego rodzaju cząstkę godności (chociaż w tym przypadku u niego jej nie zauważam) i należy go również szanować.
Przecież można do wszystkiego dojść pokojowo, kulturalnie i inteligentnie, prawda? Powiem Ci jedno - dla mnie
you're nothing dziecko :>.
Na pożegniane, do wszystkich userów tego działu:
Miło było się z Wami od czasu do czasu nawet kłócić, ale także nabywać doświadczenia w pewnych kwestiach ^^
A jeszcze takie małe słówko na pożegnanie do Etoric'a:
Tylko ich nie pozabijaj xD
Bb Everyone